| Alex2242 a întrebat:

Salut,am fost internat ca am facut hematom si s-a depistat ca am trombocitopenie si acum sunt pe tratament cu prednison si m-am cam ingrasat 4-5 kg, se vede la fata mai mult si sunt balonat mai mereu... dupa ce termin tratamentul pot slabi de la sine sau raman asa? Nu mananc mai mult de 1500 calorii pe zi,am renuntat la prajeala,mancatul seara,paine si sucuri si dimineata mai fac diferite exercitii,intrebarea principala e, dupa ce termin, tinand cont de ce am zis mai sus, pot slabi macar 1.5 kg pe saptamana? Sau macar sa slabesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Prednisonul produce pofta de mancare, d-aia te ingrasa.

| Alex2242 explică (pentru doctorandus):

Stiu,dae totusi mananc mai putin si sunt si activ in sensul ca nu stau numai in casa si am renuntat la anumite alimente si voiam sa stiu daca slabesc mai mult abia dupa ce termin tratamentul

| MihaiNicu23 a răspuns:

Da dupa o sa slabesti, e doar temporara.