| Andreea930 a întrebat:

Am fost la medic chiar ieri și mi-a dat tratament pentru problema mea, că urinam des și începuse să mă doară și în partea stângă! Și mi-a dat pastilele Paduden 2 cutii și Amoksiklav, 10 zile să le iau. Fără sucuri și lactate mi-a spus farmacista! Câte 1 cp la 12 ore. 12 ore ar însemna la 12 la prânz și la 12 noaptea? Dacă nu iau la ora fixă mi-a zis că nu își fac efectul. După dacă este cazul să mă duc să fac analize de urină că nu a vrut să îmi dea trimitere că putea să îmi dea a zis, dar eu fac analize și când mă fac bine. Dau fundă celui mai bun răspuns, fără răspunsuri la mișto, dacă aveți de gând să răspundeți aiurea mai bine numai răspundeți! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| vampyremisa a răspuns:

Cat timp sunt 12 ore intre doze, nu conteaza ora la care incepi sa le iei. Poti sa inceti de acum si sa iei urmatoarea doza la 12 ore, dar sa iti fie comod sa nu trebuiasca sa te trezesti noaptea sa iei.

| Andreea930 explică (pentru vampyremisa):

Eu am luat la 12 noaptea aseară, și în seara asta la fel, și la 12 la prânz, cum am spus. Mi-a spus farmacista dacă nu le iau la timp nu își fac efectul

| vampyremisa a răspuns (pentru Andreea930):

Da, ideea e ca medicamentele au un anumit interval in care stau in sange. cand nu sunt luate la timp, apare o diferenta mare intre valorile substantei in sange si nu isi face efectul dorit.

2 răspunsuri: