anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,
Am fost la medic si mi-a spus ca am mizerie sub penis deoarece nu pot decalota penisul deoarece am o piele. Si mi-a dat 2 variante: ma opereaza sau imi decaloteaza d-lui penisul, a spus ca o sa doara putin. Ce sa aleg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prima oara ar trebui sa incerci decalotarea. Este dureroasa, dar este mai simpla. Nu necesita spitalizare si nici anestezie. Operatia inseamna circumcizie, ceea ce iti va schimba aspectul penisului (nu neaparat in rau, dar unii barbati se obsinuiesc greu), sensibilitatea lui (de asemenea poate fi mai greu sa te adaptezi), va necesita 1-2 zile de spitalizare, anestezie si, dupa trecerea anesteziei, va durea.

| MyNameIsKLAUS a răspuns (pentru Brigaela):

Am facut decalotarea. Sincer este putin dureroasa dar in 2 zile mi-a trecut happy Multumesc big grin

5 răspunsuri:
| Andreea_Grigore_1988_5D6e a răspuns:

Cred ca cel mai indicat este sa te "operezi" desi e mult spus operatie. Face o mica incizie precisa care ajuta la eliberarea scrotului de pe gland. Daca va forta sa-l traga s-ar putea rupe urat si un tesut rupt se reface altfel decat unul taiat frumos.Cu siguranta operatia va fi cu anestezie asa ca eu iti recomand prima varianta.Mult curaj!

| MyNameIsKLAUS a răspuns (pentru Andreea_Grigore_1988_5D6e):

Eu cred ca stie ce face. este un medic profesionist.

| Andreea_Grigore_1988_5D6e a răspuns (pentru MyNameIsKLAUS):

Nu contest competentele unui profesionist doar ca sunt familiara cu rupturile din punct de vedere fiziologic si a fost doar o recomandare.fiecare decide ce vrea sa faca.

| elena17nycolas a răspuns:

Mai bine operează. Te pentru ca daca te decaloteaza o va face cam forțat si e fte dureros