O pui pe betisoare de urechi si te ungi bine de tot cu ea prin toata gura (pe limba, pe palat, pe gingii, pe interiorul obrajilor), iar apoi nu mananci si nu bei nimic 20-30 de minute. faci asta de 2-3 ori pe zi
Ung ca pe o cremă sau gen să curăţ o pată? Şi cam câtă pun pe beţişor?
Unge-o ca pe o crema peste tot in gura!
Umezesti betisorul si atingi fiecare particica din interiorul gurii. umezesti betisorul din timp in timp.
Dar eu am probleme doar cu limba... nu cu toată gura
Da, dar Nistatin este un antimicotic, ceea ce inseamna ca medicul te-a diagnosticat cu o infectie cu ciuperci a limbii. Daca te vei da numai pe limba, ciupercile se vor muta pe zonele pe care nu te dai
Albirea limbii indica probleme digestive la stomac.
Cauza ar trebui tratata, nu efectul.
Mi-a spus că am un Dezachilibru la digestie... De aia mi-a dat şi Linex :
Pentru dezechilibru la digestie, curata-ti stomacul!
O zi nu mananci, doar bei ceai de musetel, fara zahar. Poti manca si mere razulite fin, fara coaja.
Dupa ce stomacul ti s-a golit si dezinfectat, poti incepe 1-2 zile de dieta (paine usor prajita, biscuiti neindulciti, orez bine fiert, eventual carne de pui fiert etc).
Fa-ti un exudat faringian, s-ar putea sa fie candida sau alte probleme si sa tratezi dupa ureche cu ce zice medicul de familie. Dupa ce ai facut analiza si daca iese pozitiv la ceva, repeta-o si in alta parte, la laboratoare bune iar dupa mergi la medicul dermatolog, unul care il stii ca foarte bun din localitatea ta.
SomebodyThatYouUsedToKnow întreabă: