| zharmas a întrebat:

Salut, am fost la spital aseara ca aveam febra 40 cu 5 si mna am ajuns acolo, am facut febra toata noaptea mi-au bagat 2 spuozitoare paracetamol in sange avocalmin si am facut febra din 4 in 4 ore. Azi dimineata mi-au zis ca am o viroza si mi-au dat drumul acasa cu febra si mna. E normal pulsu 104 si tensiune 10 sau 12? Recunosc am mancat doar cereale cu lapte cand am venit. Ma doare rau in gat etc. si intrebare e urmat., E normal puls 95-105? La viroza am 14 ani 1.84 si 125 kg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| MathersMarshal a răspuns:

Pentru greutatea și înălțimea ta tensiunea și pulsu' îs foarte ok, deși dacă ai febră și te doare în gât s-ar putea să ai amigdalită sau o infecție în gât(febră 40 poate fi letală deci ai avut noroc)