| AvalohAlyn a întrebat:

Salut.
Am fost la un control cardiologic, am facut consult+EKG+ecografie si mi s-a zis ca nu am nimic nimic la inima in afara ca vede o "foita" alba acolo care cel mai probabil e putina grasime a zis doctorul cardiolog(eu fiind supraponderal). Insa alte probleme la inima nu am.Intrebarea mea e daca slabesc acea foita de grasime dispare? Si e periculos sa am asa ceva acolo? Doctorul a zis ca nu trebuie sa imi fac griji ca am ceva la inima.dar ar trebui cu siguranta sa mai slabesc.Mi-e cam frica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Daca slabesti, va disparea

| Donsavas a răspuns:

Slăbești,nu patesti nimic.

| User23434 a răspuns:

Daca doctorul te-a asigurat ca nu e o problema, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi. Dar daca tot iti este frica poate poti folosi frica asta ca un stimul suplimentar pentru a slabi.