| Posseidon a întrebat:

Am fost la vreo 4-5 stomatologi si mi s-a spus ba ca nu are ce sa faca, ba ca trebuie absolut toti dintii scosi, si alte prostii. Si eu am gingia restrasa DOAR de la radacina unui singur dinte, restul gingiei e perfect sanatoasa! Am citit pe net ca e bine sa clatesc gura cu o lingura de ulei de masline, am inceput azi si sper sa am rezultate macar in 2-3 luni happy
Apoi o alta problema ar fi urmatoarea: Am avut o infectie la maseaua de sus(mijloc in fata) si avusesem obrazul foarte umflat! Mia trecut complet infectia, insa cand apas cu degetul chiar sub nas, inca simt o mica mica intepatura, dar nu ma doare absolut deloc! Stomatologii vad ca sunt nu isi bat capul prea mult atunci cand ofera o reteta, recomandare, etc.
Va rog pe voi spuneti-mi ceva tratamente naturale daca stiti pentru a rezolva aceste probleme! Va rog evitati sa vorbiti de stomatologi! Vreau ceva natural, daca stiti! Va multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu stiu varsta ta,nu stiu daca nu cumva este vorba de o gingivita sau o paradontoza. Daca ai infectii la nivelul gigiilor, acestea trebuie bine tratate, cu antibiotice locale la un stomatolog bun. Dupa ce treci de aceasta faza poti incerca si tratamentele naturiste de intretinere si refacere a gingiei.Iti recomand in acest sens tinctura de propolis aplicata pe gingie dupa periaj si poti sa-ti prepari singur o apa de gura din galbenele,coada soricelului,musetel, salvie si menta peste care torni alcool rafinat(tuica, palinca). Lasi la macerat 2 saptamani si pui 2 linguri la un pahar cu apa, clatind intens gura.

| ÎngerCretin a răspuns:

Uleiul cu masline NU IL MAI FOLOSI! Asta e o prostie. Foloseste uleiul de cuisoare doar cand te doare un dinte. Cand te doare, iei o picatura de ulei si o pui pe un betisor de urechi si dai pe dintele ''vinovat''. Dintii iti vor cadea la diferit timp. Fiecare are organismul lui si ''naparleste'' in perioade diferite...

| doc69 a răspuns:

Am trecut prin asa ceva. apoi am dat de un medic care mi-a desfacut gingia la radacina-sub anestezie-mi-a tot pus antibiotic acolo si apoi dintele s-a intarit in alveola.si m-a pus sa fac in fiecare zi timp de 3 saptamana clatirea gurii cu Eludril, concentrat.succes

| decodesky a răspuns:

Buna, In idea sa iti treaca o infectie de la niste frunze nu ai sa gasesti ca nu exista zana maseluta, orice problema legata de DINTI (sanatate) este foarte serioasa oricat de mica o vezi tu. Te sfatuiesc sa mergi la un profesionist nu vorbesc de stomatologi cu buzunar larg happy si intereseaza-te despre ce este vorba. Bafta si toate cele bune.