| ALEXXXL19 a întrebat:

Salut am fost operat a doua oară la o aluniță care a data iară și am fost la un control după o săptămână după ce mi-a scos atele adică au venit rezultatele și mi-au zis sa merg la un alt control mai amănunțit adică asta am înțeles plus ceva injecție sa fie grav? Adică sunt in. Cehia. Știu ceva cehă și engleza dar putina ceva ideii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alex495 a răspuns:

Probabil iti face anestezie locala. Eu nu inteleg ce treaba are scosul atelelor cu o alunita. pentru eliminarea alunitelor ori iti da cu laserul ori daca este foarte mare in volum ( buba) probabil o taie cu bisturiul. Nu inteleg ce e cu atelele si cat de mare e alunita. Insa eu cred ca vei fi anesteziat local si ti da cu laserul. la noi in Ro se face asa, iti dai seama ca in Cehia sunt mai mai avansati decat noi

| ALEXXXL19 explică:

A reapărut din nou și rezultatul la ce a scos de acolo nu a fost în regulă