Banuiesc ca da, este ceva normal la o "rana" proaspata, poate fi din ceea ce descrii o mica "pata" infectata-nu te gandi la cine stie ce infectie, nu este denumirea corecta cum o zic eu aici!
daca imi aduc aminte si eu am avut ceva de genul cand am fost operat de apendicita, desi ma speriasem, asistenta care m-a pansat la spital a zis ca nu e problema, dupa ce a vazut despre ce este vorba.
pentru ca nu stiu la tine ce anume este, nu iti zic sa te sperii, dar cel mai bine este sa dai o fuga maine la spitalul de urgenta caci banuiesc ca acolo te-ai operat si sa le arati rana, banuiesc ca se poate intra, la poarta le zici ca trebuie sa te panseze ca sa treci de paza, practic nu este un neadevar!
si mergi la asistenta care ar trebui in mod normal sa iti schimbe pansamentul la o anumita perioada de timp!
daca te-ai operat la privat, nicio problema fie mergi la ei la privat sa se uite cineva la tine, fie la spitalul de urgenta tot asa pe modelul de mai sus, la sectia chirugie generala, nu la urgente, asa denumita UPU, ci pe sectie sa te vada o asistenta medicala, ele stiu cel mai bine ca au vazut sute sau chiar mii de astfel de operatii si cum se manifesta zona dupa!
E perfect normal... Dacă ai îngrijorări, întreba medicul sau asistenta când mergi sa îți schimbe pansamentul.
Dar nu este ceva grav. E normal să fie așa pentru că e o rană deschisă și pana se vindeca va dura o perioadă.
Pata albă e pielea liberă, pata roșie este o ușoară alergie la leucoplast. Nimic altceva.
Iar, pielea albă este din cauza faptului că încă nu sunt refăcute în totalitate vasele de sânge, din locul în care ai fost tăiat. După ce se vindecă locul nu va mai exista această diferență de culoare.
Am fost operat de peritonită, știu ce vorbesc!
În teorie ar trebui sa fi bine, nu cred ca este ceva grav dar eu zic sa nu întrebi oameni străini pe TPU și sa întrebi un părinte care se pricepe sau mai bine un doctor