Buna!
Trebuie sa faci ceva, altfel o sa te constipi.
Eu am stat fara sa merg la tualeta 2 saptamani )))), pare incredibil dar am rezistat (evident treaba mica faceam ).Am reusit prin faptul ca aproape nu mancam deloc, am fost atat de marcat de o trauma (psihologica) incat pur si simplu am stat in spital 2 saptamani fara sa merg la tualeta.Am mers dupa cand am ajuns acasa.Si sa vezi, da-i cu laxative (am baut un set intreg + 4-5 plicuri din alt set in 3 zile ), supozitoare, pana la urma am reusit .Cea mai NASOALA experienta.Asa ca daca regimul si medicul iti permit (probabil ti-e teama sa te fortezi...) i-a laxative ca sa minimizezi efortul.Nu intra in panica nu este asa grav, eu merg la tualeta in mod normal la 2 zile daca vreau fara sa patesc ceva.Dar va trebuii sa iei in calcul tualeta zilele acestea totusi.Nu te teme ca se duce operatia, slabe sanse, cand impingi aerul o faci in stomac, presiunea pe operatie este redusa.Mai mari sanse ai sa te lovesti decat sa o deschizi in alte feluri.Pe o fosta colega de-a mea a lovit-o cineva cu scaunul in operatia de apendicita la o saptamana dupa ce s-a operat si nu a patit nimic ( nu incercati acasa ).
Insanatosire grabnica.
Nu trebuie sa iti faci griji, asa se intampla la o operatie de apendicita.Cum sa ai scaun cand tu nu ai voie sa mananci nimic? eu am avut scaun dupa 4 zile de la operatie, dar asta depinde de organismul fiecaruia.Nu iti face griji, este in regula.Sa nu te fortezi cand mergi la wc, vei cauza alte probleme.Insanatosire grabnica
Mario1996 întreabă: