| MarinSteelseries a întrebat:

Salut.
Am fost racit, dupa aceea mi-a trecut. Dupa ceva timp am inceput sa tusesc destul de des si dupa 1 saptamana 2 am fost la doctor. Doctorul mi-a spus ca am foarte multa secretie in gat si mi-a dat niste ACC sa iau o data pe zi si niste pastile de supt. si sa tusesc sa scap de microbii din gat ca daca nu o dau in pneumonie. As dori sa stiu ce pot sa fac ca sa suplimentez acele medicamente (adica sa beau ceaiuri,. sfaturi din acestea)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Stai in casa, la caldurica. Bea multe ceaiuri calde si supa calda de pui, strecurata. Pune si comprese calde pe piept. Si urmeaza tratamentul recomandat de medic.

| MarinSteelseries explică (pentru Empathizer):

Multumesc, asa voi face!

2 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Mult ceai cu miere de albine, caldut nu fierbinte, comprese cu otet in jurul gatului si repaus la pat ajuta f. mult.Respecta tratamentul prescris de medic si sigur te vei face bine!