| FlackJack1 a întrebat:

Salut, am fost și am făcut niște analize de sânge și la urina și săptămâna trecută am fumat iarba, se poate afla dacă am fumat? Sau trebuie dus la o secție specială ca sa se afle? 0

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu, nu o sa se afle acest lucru

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Analizele obișnuite nu constată urmele de drog.

| RoCkKiD a răspuns:

Da, se poate dar exista sute de posibile analize de sange, atat timp cat nu se uita dupa thc nu o sa-l gaseasca. probabil tu ti-ai facut niste analize date de medicul de familie.

| FlackJack1 explică (pentru RoCkKiD):

Se uita după: tho, thp, acid uric, h-l complet, vsh, magneziu, calciu total, calciu ionic, creatinina și ex sumar urina, și încă doua dar nu înțeleg ce scrie, am poza cu fisa

| Crackman a răspuns:

Depinde unde faci, multe clinici iti dau raspunsuri favorsbile sa te intorci tot la ei?

| RazvanLegendaVie a răspuns:

Ar cam fi trebuit să iasă iarbă din corp.

| CatalinB11 a răspuns:

Metaboliţii canabisului sunt prezenţi în sânge, bilă, fecale şi urină; în urină pot fi detectaţi într-un interval de câteva ore de la expunere. Datorită liposolubilităţii persistă mult timp în ţesuturile grase, de unde sunt eliberaţi lent şi excretaţi în urină în decurs de câteva zile, săptămâni sau chiar luni de la ultima expunere, în funcţie de intensitatea şi frecvenţa utilizării.