Sa stai slab asa cum esti, cei grasi sau supraponderali au de cele mai multe ori, daca nu mereu, probleme de sanatate.
Daca esti sanatos e mai important.
Tu fiind un tip ectomorf iei greu in greutate, ca sa te ingrasi trebuie sa mananci prostii, daca mananci prostii poti sa te imbolnavesti, si de ce ai vrea asta?
Pai am 19 ani 1.71-1.72 ceva de genu și dimineața pe stomacu gol după ce am fost la baie ma cântăresc am 46 de kg, mi se pare ca e prea puțin
Uite la asta nu m-am gandit, eu toata viata am fost supraponderal (nu gras) si mi-am dorit sa fiu mai slab, bine am fost foarte misto in anii trecuti dupa vreo 8 ani de sala aratam intr-un fel.Si acum sunt bine la varsta mea, lauda-ma gura
Am uitat ca unii mai sunt si slabi.
Da, ai dreptate, ai nevoie sa pui niste kg pe tine!
Ai nevoie de alimentatie bogata in proteine cat si in carbohidrati, dar si de sala, daca lucrezi, platesti un antrenor profesionist sa iti faca un program corect la sala alaturi de o dieta pro ingrasare, sa te invete sa lucrezi corect cu greutatile, e musai multi fac repetari total gresite si raman pe tusa dupa accidentari.
Nu recomand suplimente asa la inceput, dupa un timp insa e musai.
Sunt foarte multi care fac sala de 1 luna si deja iau suplimente, dar si acele suplimente le iau dupa ureche, creatina nu are ce cauta in dieta ta in opinia mea, creatina poti lua din alimente, daca imi aduc bine aminte pieptul de pui are asa ceva, creatina ca supliment insa iti creaza o falsa pompare.
Proteina si carbohidrati iei atat din mancare dar poti lua si ca supliment si e recomandat in cazul tau, eu de exemplu daca as face acum sala as lua doar proteina iar carbo din alimentatie, eu vrand sa mai slabesc 2-3 kg( am 1, 73m si 81 kg, vin de la 91 kg cu 46 diametru brate, as da circumferinta bratelor pe 77 kg )!
Vezi ca sunt suplimente care au si carbo si proteina in acelasi pack
Dar cum spuneam, doar la recomandarea unui antrenor bun, calificat
Se poate trebuie doar sa lupti putin.
A si nu te duce pe fenta unor rromi, proxeneti si puscariasi care iau steroizi si te vor imbarliga sa faci la fel, iti distrugi sanatatea.
Eu am cunoscut tot felul de oameni in salile de forta de la smecheri la infractori, barbugii sau gabori, dupa ce am facut sala, box, lupte etc nu am plecat capul la mafioti de 2 lei si povestile lor cum s-au facut mari.
Am ajuns la niste rezultate bune fara steroizi, condamn pe toata lumea care triseaza astfel fara sa fie intr-o competitie, steroizii distrug viata degeaba! In cazul profesinistilor e altceva, ei o fac pentru bani, atunci exista o justificare, chiar una proasta dar exista!
Smardoii,"mafiotii si ametitele " nu au justificare in afara de faptul ca sunt doar inculti habarnisti, aia nici nu sunt sportivi!
Ce intelegi prin "mananc bine"? Ca 90% din oameni care spun asta nu mananca DELOC bine.
Buna.Este mai bine sa ai o alura atletica decat sa ai kilograme in plus care iti pot afecta sanatatea negativ.In locul tau as fi fericit si multumit in propriul corp, mai ales ca pe masura ce inaintezi in varsta metabolismul oricum isi va incetini functiile si inevitabil vei pune ceva kilograme. Corpul perfect nu exista in conceptia universala, mereu vor fi pareri impartite, dar poate exista din perspectiva ta, asta fiind unicul lucru important.
Daca vrei neaparat sa te ingrasi, sper sa reusesti si mai sper ca dorinta vine din interiorul tau, nu din exterior de la altii care nu au altceva mai bun de facut decat sa judece aspectul celor din jur.
E foarte simplu. Nu cresti in greutate pentru ca nu esti intr-un surplus caloric constant. Cand faceai sala cel mai probabil te fortai si iti era foame, atingandu ti necesarul caloric si chiar peste. Acum, cand nu faci nimic, nu mai ai nevoie de multe calorii deci nu mananci suficient. Creatina si proteinele nu ingrasa. Dai tu un search si te interesezi in legatura cu surplusul caloric pentru ca e ceva esential de stiut, trebuie sa ai macar bazele. Dullcat vorbeste ca sa nu adoarma, spor.
Salut, consuma niste steroizi si vitamine si te vei face ca ursul, mananca si multe fast food-uri dar nu prea multe si bea sucuri cu acid de ex cola, fanta, sprite, frutti fresh
si mananca mancare cu mult ulei
de ex eu mananc un fast food o data la 2 saptamani si beau suc in fiecare zi ( bineînțeles cu acid )
Asta cu steroizii mi-a placut, stii ce repercursiuni au steroizii indiferent de "protectiile folosite?
Poti gasi o lista cu culturisti profesionisti care au murit "subit" pe la 35-40-50 de ani de la aceste substante, daca nici ei nu stiau cand sa le administreze si alaturi de alte pastile care chipurile ajuta...
Deci nu, steroizii nu fac bine, vor face mai mult rau, printre multe altele amintesc : depresie, probleme grave la inima, ginecomastie si multe altele
Iti dai seama sa recomanzi steroizi la un incepator e ca si cum ai da sa bea spirt unuia care nu a baut in viata lui un pahar de vin!
salut
Pai normal ca ai inceput sa slabesti.
Sti macar ce face creatina?
Creatina iti hidrateaza toate celulele din corp si iti intra apa in muschi. Din cauza asta o sa fie mai mari si o sa ai un mic avantaj la sala pentru inca 1-2 repetari care nu le ai fi avut fara creatina.
Daca nu mai iei creatina nu o sa mai ai muschii umflati cu apa si de aceea "slabesti".
Asta combinat cu lipsa de proteine si miscare la ce te asteptai
Buna Ziua, In primul rand fara proteine creația, steroizi Sau altceva! 2. Nu mi-a incerca sa ei totul în serios și necontrolat cel mai bine fi cal vezi cate a calități departe corpul tău ce fel de structura osoasa ai înălțime, musculatura, Sașa mai departe și cel mai mult și cel mai mult! 3. Atingeți prima data un antrenament de alergătură, înot, gimnastica, stretching, sau de ce mai este nevoie și cel mai mult fă și o meditație sau du-te la o sala adevărat pentru naturalitate pura, mai mult nu știu ce să zic decât fara ( tutun, drog, alcool, etc...), Sau mâncare neadecvate, bine daca este in cazul meu nu prea trebuie să judecăm mâncarea așa? in felul asta, dar na cam atât sper că te-am putut ajuta, mult succes mai departe!