| Claudiu3078 a întrebat:

Am fost zilele trecute la mare si am cam exagerat cu bautura. Am baut 6 zile in fiecare seara. Tin sa precizez ca m-am imbatat de fiecare data. De cand am ajuns acasa parca sunt mahmur, nu-mi mai revin la normal. Facusem si febra dar mi-a trecut. Cateva sfaturi cum as putea sa-mi revin sau daca am ceva? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"m-am imbatat de fiecare data. ...nu mi mai revin la normal"

vomiți des?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai ficat năcăjit.
Dietă hidrică.

| Catrice a răspuns:

A fost 1 mai și nu știu eu? Maaama, am ratat un weekend în Vamă.

| Ineys a răspuns:

Cui pe cui se scoate, mai ia una mica. laughing

| TamplaruAnisoara a răspuns:

E singura amintire de la mare? Se pare ca nici nu te-ai îmbătat de fiecare data din moment ce îți amintești ca ai baut.

| RKBlue a răspuns:

Si ne mai intrebam de ce ajungem la spital? Ne mai intrebam de ce la 40 de ani avem probleme de ficat?
"Am baut 6 zile in fiecare seara. Tin sa precizez ca m-am imbatat de fiecare data."
Din pacate, prea multi romani fac asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai ce te dai mare cu berea aia ieftina de Profi la 3 lei 10 litri... Stai acasa, da-te mare cum ca esti mahmur, si iti trece facand nimic in 10 zile.

| ruddy a răspuns:

Esti dezitratat, bea apa mai multa, ciorbe, supe. Evita mancarea grasa 2- 3 zile pana iti revi. Daca te simti jenat la stomac, bea zeama de varza, limonada.

| Bijazzia a răspuns:

Bea niste moare de la murături, nu de la alea din magazin.
fa un dus cu apa rece
Bea o limonada.