Acesti 2 virusi de care ne-ai spus sunt din familia lui herpes simplex care mai toata lumea ii poate avea
Unul este denumit "boala sarutului"acel epstein bar
Nu cred sa fie o legatura directa intre acnee si acesti 2 virusi, dar nu sunt in masura sa afirm cu exactitate 100%
Daca mergi la un medic dermatolog bun iti va spune daca este o legatura sau nu, eu unul cel putin nu o vad, nu este pe niciun site acneea trecuta ca fiind in legatura cu herpes simplex sau acesti 2 virusi spusi de tine!
O legatura cu acneea au anumiti microbi precum streptococul de exemplu, dar acneea este ceva mult mai complex si nu in toate cazurile este data doar de un microb
Nu stiu ce este IGG, pentru citomegalovirus se face test la sange sau Testarea TORCH, si se observa in anticorpii IgM și IgG in faza de infectare sau de reactivare, totusi fiind virusi care raman latenti toata viata nu stiu aceste teste la sange ce relevanta au si in ce context!
De pe net : Ganciclovirul, administrat intravenos, este primul medicament antiviral aprobat pentru tratamentul infecției cu citomegalovirusul. Efectele secundare ale tratamentului cu ganciclovir includ febră, erupții cutanate, diaree, anemie și scăderea numărului de celule albe din sânge și trombocite.
Dawniix întreabă:
littlesunshine întreabă: