| FlorinPietroi a întrebat:

Salut, am incasat un pumn in nas la o bataie. Lovitura a fost data in partea sus a nasului. Nasul este putin umflat si doare cand ating unde a fost data lovitura. Credeti ca imi va ramane asa? Stramb nu pare, dar a trecut deja o zi si tot nu s-a desumflat. Imi este frica sa nu raman cu el asa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Salut,în cazul ăsta, recomand un medic ORL-ist....Acolo poate fi fractură, sau un traumatism sever(mai mult ca sigur).

| dannyel86 a răspuns:

Un traumatism la nas (cazatura sau lovitura) necesita mai mult timp de vindecare. E o zona sensibila. Din acest motiv, e recomandat sa consulti un medic specializat in ORL, ca sa intelegi gravitatea situatiei. El va fi in masura sa iti recomande si tratamentul care sa grabeasca vindecarea.

| ioana748 a răspuns:

Cei care practica box folosesc pentru umflaturi si vanatai paine cu vin.
Oricum va trece, stai linistit.