| minix20 a întrebat:

Salut, am inceput de cateva luni sa slabesc insa doar fizic, kilogramele le am aproape la fel, cu 4kg mai putin maxim, par mereu obosit cu cearcane, am inceput asa sa ma si irit pe piele.
Am urmat 4 luni aproape Roaccutane, apoi pana acu o saptamana am luat si Doxicilina, se poate ca in timpul asta sa-mi afecteze ficatul si de aia sa fi slabit asa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, ficatul iti este afectat atat de antibiotic cat si de orice alata medicatie.
Ce ai dat tu jos este doar apa, nu grasime sau masa musculara, dar imediat cum vei incepe sa manaic nromal, se vapune la loc si chiar mai mult.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cum adica sa slabesti fizic si kilogramele sa fie la fel? Nu prea se poate.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru dullcat):

Cred ca se referea la grasime ca nu se mai vede, dar in schimb poate a pus masa musculara. Eu asta inteleg.

| dullcat a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Aa, ok.

| Sophieka a răspuns:

Mergi la analize sau schimba-ti viata... Si eu am avut si mai am stari de oboseala si apatie si mi-am constientizat motivele.