| SilviuPsa a întrebat:

am inceput sa fac sport si vreau sa stiu ce fel de dieta sa am pentru ca as vrea sa le combin cu exercitiile (cel mai bun raspuns se stie funda).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdutzaAde a răspuns:

Atata timp cat faci exercitii, poti adapta orice fel de dieta, pe care o consideri pe placul tau. Insa am citit de curand ca daca luam o dieta asa. aleatoriu si ne chinuim fara sa mancam ce ne dorim, nu vom avea rezultatele dorite, adica, foamea invinge mereu. Gandeste-te ca, de exemplu ai o dieta in care mananci dulce duminica. Nu mi se pare prea ok, pentru ca organismul o sa se obisnuiasca sa primeasca doar o data pe saptamana dulce si atunci cand va primi, acesta va „depozita" pe solduri, fese, abdomen, etc. Iti spun din propria experienta, si eu fac sport, alerg, fac abdomene si diferite exercitii pentru picioare, am grija sa nu sar peste micul dejun. daca am pofta de mancare dupa 1-2 de la micul dejun, mananc legume, sau fructe. la pranz mananc ceva mai potrivit. si mai consisttent, insa nu atat de satios ca in masa de dimineata. si din nou o gustare(optionala). cel mai bine ar fi sa incerci sa mananci cina la ora 16-17. si evident, sa nu mamanci exagerat de mult. (fara cartofi, orez sau paste fainoase, seara!). Eu am incercat tot felul de diete, te mai pot ajuta. (Am dat jos 11 kg, de-alungul timpului cu ajutorul exercitiilor si mancarurilor la ore regulate! happy

1 răspuns:
| Mikhtarian a răspuns:

De obicei, batoane cu proteine, salate de fructe / legume.
Piept de pui, orez.