| AlexuTPU a întrebat:

Salut.
Am inceput sa iau acum ceva timp calciu si magneziu apoi m-am bagat pe niste vitamine DOUBLE X. Problema este ca de cand am inceput cu astea, simt ca imi pocnesc articulatiile des chiar foarte des. De ex imi pocnesc gleznele, mainile, spatele etc.
Aveti idee de ce si daca e ceva grav? Mentionez ca nu prea ma hidratez, nu fac miscare, stau mult la PC iar alimentatia este cam proasta in sens ca nu respect mesele zilei. HELP, multumesc! Ofer funda la cel mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| anonimg a răspuns:

Eu stiam ca tocmai lipsa magneziului se datoreaza trosnirea articulatiilor. Pentru asta eu nu am luat medicamente, ci am cumparat frunze de telina (nu radacina) si am facut o ciorba din ele impreuna cu ceapa si tot ce se mai pune la o ciorba. Dar am imbogatit-o cu frunze de telina. Spala-le bine de cateva ori si pune-le la fiert fara sa le mai oparasti mai inainte.
Dupa cateva portii bune (dar nu toate la o singura masa), a doua zi nu mai trosnea si nu mai "scartaia" nimic. Garantez pentru ciorba asta ca nu iti va mai trosni nimic altceva, decat urechile de buna ce este. happy