| RobertEASY a întrebat:

Am început sa lucrez la un magazin pe timpul verii, (16 ani), pentru a câștiga in jur de 1200 de lei. ceea ce e decent. Problema este ca trebuie sa fac efort extrem de mare cu, căratul, dar mai ales nu pot face pauza nici măcar de un minut, ceea ce e destul de nasol având in vedere ca stau in picioare 8 ore pe zi timp de 6 zile, iar duminica am 16 ore de lucrat... întrebarea mea este : cum scap sau măcar micșorez Durerea de picioare îngrozitoare? La modul nu pot sa dorm, si îmi da toată starea peste cap. aștept răspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AdisorOvidiu a răspuns:

Cumpara papuci ortopedici, cu talpa moale, sigurat iti va ameliora puterea insta nu de tot, incearca sa nu te mai strofoci asa tare, nu merita sa-ti rupi spatele pentru atati bani.