| Unexpected a întrebat:

Salut, am inceput si eu tratamentul cu roaccutane si voiam sa stiu daca este vreo problema daca fumez weed/iarba pe parcursul tratamentului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Utilizatoare123 a răspuns:

Da, este mare problema. Nu ai voie sa amesteci un tratament asa puternic cu droguri. Iti poate provoca psihoze, schizofrenie

| Unexpected explică (pentru Utilizatoare123):

Weed ul nu e drog, si din ce am citit pe reddit si alte site uri din strainatate care au mai consumat weed in timpul tratamentului au zis majoritatea ca e ok nu au patit nimic, din contra chiar ajuta la starea de depresie care ti o da roaccutane ul.

| Utilizatoare123 a răspuns (pentru Unexpected):

Intreaba medicul si vei vedea ca nu e ok. E drog, pentru ca iti afecteaza direct chimia creierului si iti schimba perceptia.(Halucinatii vizuale, auditive, sistem vegetativ afectat etc)