N-are nici o treaba vitamina C pentru flora intestinala, aia e pentru sistemul imunitar in general.Ma rog. Jibo, pana ajungi la doctor, ca eventual trebuie sa ajungi si acolo, du-te la farmacie si ia-ti Dicarbocalm (e pentru gaze si arsuri) si/sau Omez (care este STRICT pentru flora intestinala) in cazul in care iei medicamente puternice, cum iei tu.Chiar ma mir cum de nu ti-a recomandat chiar doctorul Omez, pentru ca de obicei recomanda.In fine, fugi si sanatate! O seara buna!
Sfatul meu ar fi sa te duci la medicul de familie deoarece daca esti sub tratament cu ampicilina cum ai spus si iei ceva p[t dureri de burta s-ar putea sa reactioneze urat cele doua medicamente si iti faci mai mult rau decat bine...nu e bine sa iei medicamente in plus fata de retete
Bună! De obicei când se iau antibiotice pe lângă ele se iau nişte vitamine. De exemplu eu atunci când luam antibiotic luam pe lânga Vitamina C si nu am avut dureri de stomac. Ai putea să încerci cu Vitamina C dar cel mai bine este să mergi la doctorul de familie.
Succes!
anoooonimm77 întreabă: