anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inghitit acum vreo ora accidental putina apa de gura Listerine sau asa mi s-a parut ca am inghitit. Pot pati ceva? Sunt foarte nelinistit, am citit ca se poate muri! sad
S-o ia naiba de apa de gura ca jur ca nu mai iau in veci. Daca e periculoasa de ce dracu se mai comercializeaza? Vrei sa-ti faci un bine si dai de rau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Nu ai ce sa pataesti de la atata. Iti dai seama ca nu esti primul, dimpotriva, cam toti au baut un pic.

| sweetys a răspuns:

Ai sanse sa mori daca bei toata sticla. In cantitate mica nu te poate afecta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am patit nimic happy dar apa de gura nu mai iau cat de curand

| ro74florin a răspuns:

In cantitate mica nu e nici o problemă
sa nu bei toată sticla deodată.

| viata0delash a răspuns:

Nu iti pot spune precis dar mie apa de gura imi place. Uneori special inghiteam cate putin. Si nu imi era nimic.

| viata0delash a răspuns:

Si totusi cei care au facut-o stieau in ce scop se va folosi si siau dat seama ca o poti inghiti intamplator. Nu ar trebui sa-ti faci griji

| DragoselAjutorul a răspuns:

Nu poți muri! Șansele de a muri vor fi

| Maftei_Marius_2000 a răspuns:

Nu ar trebui sa fie toxica, atata timp cat ti-o bagi in gura! Stai linistit, dar daca tot iti faci griji incearca sa vomiti sa o dai afara.