Si eu fac sala, si pot sa zic ca si eu am avut ceste dureri insuportabile (nu puteam sa tin intind deloc bratul)...Este si normal sa ai dureruile astea..totusi ai intrerupt ala 1 an, muschii nu mai sunt obisnuiti cu efortul. Din pacate nu ai ce face, poate doar sa incerci sa intinzi bratele cat mai des ca sa se obisnuiasca muschiul, dar asta e mai mult o ameliorare pe moment...asa ca cel mai bine e sa stai 2-3 zile sa iti treaca, si dup-aia te duci din nou la sala.Numai bine!
Doar biceps si antebrat un antrenament intreg? ai stat 30 de minute la sala?
apuca-te de sah, aia nu e sala ce faci tu
NICIODATA nu stai 4 ore, la sala se sta MAXIM 1 ora, daca vrei sa realizezi ceva.
Cand stai peste o ora, trebuie sa schimbi ceva la antrenament, ca te antrenezi prost. Dupa o ora nivelul testosteronului incepe sa scada si mai mult distrugi decat construiesti.
Eu te intrebasem pentru ca bicepusl se lucreaza MAXIM 20-25 de minute ( e grupa MICA ) si antebratul la fel, chiar mai putin. De-aia nu poti sa faci doar biceps si antebrat la un antr.
www.culturism.ro -> pune mana si citeste, sa inveti sa te atnrenezi, nu merge pe principiul "mai mult", ca in sportul asta mai mult nu inseamna mai bine
Fa de 4 ori pe saptamana
luni -> piept, biceps
marti -> picioare, abdomen
miercuri -> pauza
joi -> spate
vineri -> umeri, triceps, antebrat
Fa 1-2 exercitii pentru grupele mici ( biceps, triceps, umeri, abdomen, gambe ) si 3-4 exercitii pentru grupele mari ( piept, spate, picioare ). Cam 3-4 serii a maxim 8 repetari / serie ( poti mai multe, maresti greutatea )
Buna. Hmm...Asa i s-a intamplat si fratelui meu cand el voia sa faca cat mai multe exercitii pentru muschi. Probabil ai inceput prea in forta. Ca sa iti treaca poti cumpara de la farmacii o crema speciala din cate am auzit desigur, ori asteapta. Cu timpul iti trece. Intr-o saptamana sau doua iti trece durerea. (Doua saptamani maxim).
In mod normal ce ai patit se numeste febra musculara...nu ar trebui sa fie nimic grav, poti continua sa-ti faci exercitiile pentru brate..incearca sa scazi greutatile cu care faciasigurate ca executi corect miscarile.Bafta