| nothing14 a întrebat:

Salut am luat un pumn in obrazulstang chiar sub achi si bine am puus gheata si mi-a trecut unflatura si roseala dar a ramas o bila biluta mai umflata si cred ca e sange inchegat sau ceva nu stiu.
Cum sa scap de el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

Felii de cartof crud sau carne de vita.Nu rade.Da feliute de carne de vita vor ajuta la regenerarea tesutului tumefiat.Este vorba de cateva vase de sange fragile aflate la baza ochiului.Sangele nu este inchegat.E vorba doar de o vanataie mai pronuntata.
Compresele cu apa rece dese pot facilita circulatia sangelui si inplicit vindecarea zonei mai repede.
Multa sanatate. thumbs up

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic, se resoarbe in timp, o sa ramai cu umflatura aia, se va micsora in timp. Nu ai motiv de panica. Dupa ce va disparea, nu va ramane nici un semn. Toti ne-am lovit si ne-am invinetit, nu numai la fata. Cand dispare durerea, va incepe sa gadile putin, incearca sa masezi usor pentru a accelera vindecarea.
Noroc bun!

| digit12 a răspuns:

Pai poti pune paine cu vin rosu acolo, o bucata de carne sau niste fasole intr-o carpa cu rivanol.
Funda?