| NoNameo a întrebat:

Salut.
Am mai multe probleme pe care o sa le insir aici, chiar daca nimanui nu ii va pasa ba chiar altii vor rade:
De ceva timp cam 2 ani incoace, viata mea s-a schimbat total, am devenit foarte depresiv, intru intr-o depresie, ies din ea dupa o luna, iar peste 2-3 zile depresia revine si poate dura si mai mult, nu am spus parintilor si nici nu le spun pentru ca o sa ma fac de ras. scoala merge ca naiba, nu suport sa imi spuna cineva ce sa fac de la profesori si din cauza asta am si note mici. Eul din mine intotdeauna ma face prost si alte chestii, cateodata ma felicita dar rareori (o sa ma credeti nebun ca vorbesc cu mine insumi...), toata lumea vorbeste despre mine cand trec pe langa ei de parca as avea ceva pe fata sau ceva de genul, absolut toata lumea vorbeste de mine pe la spate, dar in schimb am placerea sa torturez oamenii sau sa ii vad cum sunt torturati, daca ar fi dupa mine cam toti ar fi morti. Am nevoie doar de niste sfaturi ca sa imi revin la normal, sa scap de depresiile astea pentru ca incerc cam de 2 ori pe saptamana sa ma sinucid si nu reusesc niciodata. Nu imi spuneti sa le zic parintilor sau sa ma duc la psiholog pentru ca nu ma poate ajuta nimeni... deci am nevoie doar de sfaturi sau ce as putea avea? Daca radeti nu aveti decat, m-am obisnuit cu ideea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
31 răspunsuri:
| trăncănici a răspuns:

Doar doctorul decide diagnosticul.Iar oamenii,nu sunt toţi nişte nesuferiţi,după cum observi. Dacă eram nesuferiţi, nu te băga nimeni în seamă aici, nu-i aşa? Trebuie să-ţi creezi tu însuţi o balanţă a vieţii, prin autocontrol, respect şi sinceritate.Noi nu suntem doctori, dar dacă e vorba de un sfat, oricînd eşti binevenit.