Poate fi o gastrita sau ulcer, neavand legatura cu ce ridici tu, ca vorbim de durerile de stomac nu de muschi.
N-ai mai ajuns la medic, nu?
Ai mai intrebat pe TPU si vad ca nu te-ai invatat minte. Vrei sa ajungi cu salvarea la spital?
Lucrezi, esti asigurat, du-te la medic! E gratuit.
Chiar astazi am sa ma duc ca sa pot stii cat de grav este.
Bravo! Asa trebuie! Preventia e mama sanatatii.
Intreaba si daca e posibila vreo parazitoza. Medicii nu prea se gandesc la asta ca o cauza la adulti. Doar la copii.
Parazitii sunt insidiosi, lucreaza in tacere. Nici alimentatia noastra nu mai e cum era a bunicilor. Suntem mult mai expusi la paraziti, in ciuda igienei.
Salut! Dupa cum descri tu problema pare sa fie vorba de dureri la nivelul stomacului. Febra musculara se manifestea la nivelul unui grup de muschi care este solicitat in urma efortului fizic. Ar fi important sa mergi la un consult de specialitate gastroenterologic pentru ca acolo se poate stabili cu exactitate despre ce afectiune este vorba. As inclina sa cred ca ai un ulcer gastric care iti da aceste simptome avand in vedere faptul ca durerea se amelioreaza dupa ce mananci. Pana ajungi la un control medical ai grija ce alimente consumi, evita alimentele condimentate/grase/prajite, bauturile carbogazoase, consumul excesiv de cafea etc. In vederea controlului durerii poti lua un antialgic si un antispastic (in functie de toleranta/patologii asociate/alergii etc.).
Fix de asta imi era frica sa nu ajung sa imi bage acel tub pana in stomac sa vada xe am. Am o fobie cu chestie asta mai ales ca nici nu poti inghitii daca simti nevoia cel putin 20 min. cat dureaza procedura.
Daca se pune problema sa faci o endoscopie digestiva se poate face cu sedare, adica sa te adoarma (trebuie sa discuti despre aceasta varianta cu medicul gastroenterolog). O endoscopie digestiva dureaza in jur de 30 de minute. In plus ti se poate recoamnda sa faci si o ecografie abdominala pentru a exclude alte patologii legate de celelalte organe ale aparatului digestiv! Stomacul nu se vede la ecografie ci se vede doar la endoscopie!
Nu te adoarme, te anesteziază si nu simți absolut nimic, dar esti constient.
anonim_4396 întreabă: