| Drsss a întrebat:

Salut..am mancat o shaorma azi si cred ca am toxinfectie alimentara..ma duc des la wc si ma doare si stomacul putin, ceva remedii? Si in cat timp imi va trece? sad app: cei care sunteti din Craiova, am mancat de la MCV parc..nu va mai luati de acolo, va multumesc happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Și de ce nu te duci la spital, la urgențe medicale? Știi cât de repede te-ar vindeca si ai scăpa de durere? Habar nu ai...
Dar tu ești ca majoritatea. Omul se duce la spital, numai at când simte că nu mai poate, sad iar până atunci încearcă să se trateze singur.
Ce făceam eu în locul tău: aș fi luat un No-Spa (calmează durerea abdominală) și mai luam un Furazolidon (e un antibacterian, folosit pentru tratamentul diareei).
Și dacă nu-mi reveneam, probabil că mă duceam la urgență.
Ia un taxi... Sănătate multă.
PS. Cât despre MCV parc, le poți face o reclamație scrisă la OPC. Și dacă te duci la spital, poți atașa și o dovadă.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Suno pe bunica ca ea stie retetele naturale pentru dureri

| Violleta2022 a răspuns:

Baga degetele pe gat si incearca sa vomiti, ca sa elimini ce ai mancat si nu ti-a priit. Ajuta si recuperarea este rapida.
Bea ceai de sunatoare sau fa-ti o liimonada cu apa, zeama de lamaie si putina miere de albine.

| Alicezzz a răspuns:

Loperamid, smecta, furazolidon, ceai de menta, branza uscata sarata, paine prajita, orez fiert, banane etc.
Daca starea ta se agraveaza cu cat mai multe scaune dese la wc, voma sau greata, dureri abdominale mergi la urgente nu sta.
Multa sanatate

Răspuns utilizator avertizat
| Drsss explică:

Va multumesc frumos tuturor! Daca as putea v-as da funda tuturor sad, multumesc inca o data!