| king5151 a întrebat:

Salut, am mancat vreo 2 mere, am facut baie si imi vine sa vomit din 5 in 5 minute, nu pot sa ma opresc, de ce imi vine sa vomit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Era evident...
Nu combini fructoza cu lactoza, mai ales daca ai un stomac sensibil, iar tu, evident, ai un stomac foarte sensibil.
De exemplu, eu, de la lapte si, peste o ora, mar, am mereu diaree. Daca la tine se manifesta prin regurgitare, esti mult mai sensibil.
Asa cum am zis, ca ai facut baie este irelevant.

9 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Niciodata nu mananci si faci baie cat traiesti tu.
Dupa ce iti trece ca la un momentdat nu o sa mai ai ce da afara sa bei putina apa cu lamaie sa iti revii si sa dormi putin.

| LPCTSTR a răspuns:

Ce ai mancat inainte? Ca ai facut baie este irelevant, una-i pielea si alta tractul digestiv.

| king5151 explică (pentru LPCTSTR):

A da vreo 2 placinte cu branza, 2 mere, SI dupa 20 de min am facut baie, si imi vine incontinuu.

Astept sa treaca sau iau vreo pastila? parca tot am stare de greata

| LPCTSTR a răspuns (pentru king5151):

Eu luam antidiareice, tu ai nevoie de antivomitive.
Iar, pe viitor, sa nu mai combini lactoza cu fructoza, caci nu cred ca esti intolerant la lactoza sa vomiti dupa consum de fructoza.

Iar am vomitat smr cat drc sa mai stoarca din stomacul asta ca doar n-am mancat o remorca

Vei vomita cat este necesar; incearca sa bei niste apa cand te mai linistesti, sa nu te deshidratezi.

Cam ce am voie sa mananc sa beau?

Banane, covrigei si alte fainoase, eventual supe si ciorbe.

Era evident...
Nu combini fructoza cu lactoza, mai ales daca ai un stomac sensibil, iar tu, evident, ai un stomac foarte sensibil.
De exemplu, eu, de la lapte si, peste o ora, mar, am mereu diaree. Daca la tine se manifesta prin regurgitare, esti mult mai sensibil.
Asa cum am zis, ca ai facut baie este irelevant.