Depinde si la ce stomatolog te duci, eu am facut 3 extractii, la prima m-o durut de ma inebunea, la a doua nu m-a durut de fel, si aveam inceput de abces atunci. Si tarifurile variaza un pic de la doctor la doctor, de asemenea una este sa-ti plombeze un inceput de carie si alta este sa-ti scoata nervul de la masea si apoi sa o plombeze, pretul se dubleaza. O extractie ar trebui sa fie pana in 100 RON, anestezicul este cel mai scump, o plomba simpla 150-200 RON, o plomba cu scoaterea nervului inspre 400 RON. Apoi poate trebuie sa-ti pui coroane sau sa-ti faca proteze, asta costa 600-700 RON pentru fiecare dinte, iar daca le face din material ceramic poate sa fie 1000-1100 RON. Nu bag mana in foc ca astea ar fi preturile, dar cred ca poti sa-ti faci o imagine despre ele. Si inca ceva, preturile pe care le-am dat ar cuprinde toate operatiile necesare, ca atunci cand mergi la cabinet si vezi ca o plomba ii atata, in general este doar pretul plombei si aplicarii plombei, fara anestezie, curatat maseaua, plomba provizorie, medicamente, etc.
Operatiunea nu pot sa-ti spun cat costa, fiecare dentist are tarifele lui, de durut...nu doare, daca nu exista o infectie la masea nu doare.Atunci cand iti face anestezia te pisca putin acul seringii,dar nu e mare lucru,apoi,cand lucreaza la masele,bineinteles simti ca atinge, misca ceva pe acolo, dar nu doare.Curaj,nu mai astepta!
Cel mai bine este sa te duci la mai multe cabinete de stomatologie din zona in care locuiesti si sa te interesezi de pretul acestora. Preturile sunt diferite la cabinete diferite.
Din cate imi aduc aminte, la cei pana in 18 ani aproape totul este gratuit.
Este posibil sa te doara putin, dar nu va dura mult si rezultatele vor fi,, nedureroase,, adica placute.
Bafta!; x
Pretul acestor interventi difera de la un cabinet la altul...Parerea mea este ca ar trebui sa te interesezi la un medic... Daca te doare atat de rau, i.a si tu un algocalmin pana ajungi la dentist!