| bogz a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor va rog.Am 17 ani si maine merg la un chirurg plastician la spital sa imi opereze o alunita cu par de pe fata.Nu am facut nici un test sa vad ce fel este, doar s-a uitat la ea.O opereaza prin chiuretaj. Poate fi periculos?(gen sa fac cancer de piele)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BogdanLuca a răspuns:

Raspuns simplu : NU!
O asemenea alunita se poate diagnostica prin forma culoare marime ..etc. ca medic plastician va sti natura alunitei + interventia probabil va fi sub anestezie locala ( xil 1% )si nu va durea deloc!

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poate face nici un test inainte sa o scoata, ci va fi examinata microscopic dupa ce o scoate. Poti face cancer daca o lasi pe loc, nu daca o scoti. daca o scoti si nu e deja cancer, nu vei pati nimic. daca examinarea microscopica spune ca e deja cancer (putin probabil), faptul ca o scoti te ajuta mult.

| onasis1961 a răspuns:

Nu! Stai linistita ca nu esti nici prima nici ultima care scoate o alunita, chirurgical.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Stai liniştită că nu faci nici un fel de cancer, du-te cu încredere!
Te pup!