| AnonimXnX a întrebat:

Salut, am metabolism cu ardere rapida nu reușesc sa ma ingras deloc oricat mananc si am luat tot felul de vitamine scumpe si fructe. Am vazut multe persoane slabe care au devenit giganti fara sala si tot mai am sperante, care ati trecut prin asta imi puteti da niste sfaturi? Devine greu de suportat sa ai un corp oribil la 29 de ani, multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te poti ingrasa doar daca mananci mai multe calorii, asta este stiu de toata lumea.

Vitaminele NU ingrasa si nu vor ingrasa niciodata, fiindca alea ridica sistemul imunitar, fiind imposibil sa ingrase.

Mancare este unica solutie sa te ingrasi si pana nu iei in serios sfatul sa pui mana sa manaci cel putin dublu de cat manacia cum, nu vei asimila nimic in greutate.

| Cipi1212 a răspuns:

E mai bine să ai siluetă.

| Celestina003 a răspuns:

Bună! Știu exact cum te simți, și am trecut prin aceleași dificultăți. Am căutat și eu multe soluții pentru a mă îngrășa și, după ce am experimentat câteva schimbări în dietă, am început să văd rezultate... Ceea ce a funcționat pentru mine a fost să mănânc mai des – 5 sau chiar 6 mese pe zi – și în aproximativ o lună am început să observ diferența, dar nu uriașă.
Am adoptat un regim de alimentație care include:
Dar sa fie cu mâncăruri care dau calorii.
Mic dejun
Felul 1
Felul 2
Desert
După masă
Felul 1
Felu 2
Desert
Cina
Felul 1
Felul 2
Desert
Un alt mod :
mananca de la fast food, pizza, mananca foarte mult Lays (chipsurile acelea ce le mananca toti copii si care produc ingrasare ) Si totusi... si tu va trebui sa mananci multe fructe si legume, pentru a avea o stare de sanatate buna, sa bei 2 litri de apa si sa faci sport pentru ca iti poate face pofta de mancare.
In plus nu uita ca odihna este esentiala pentru o stare de sanatate buna, asa ca 8 ore de somn sunt obligatorii!

| AnonimXnX explică (pentru Celestina003):

Multumesc mult pentru ajutor o sa incerc

| Claudiu193729 a răspuns:

Atâta timp cât nu ai probleme de sănătate și consumi multe kalorii, nu exista sa nu te îngrași,dar trebuie să mănânci și alimente bogate in kalorii,de exemplu brânza,nuci,alune,carne,cașcaval,paste,cartofi prăjiți,sosuri,produse de patiserie,fast food,iar alimentele care au mai puține kalorii sunt fructele,iaurturile,laptele,ouăle,ciorba,supa,vinetele,dovlecelul, dulciurile deși au kalorii
multe, totodată ele îți oferă și o energie de moment care te va face sa arzi o mare parte din kaloriile consumate, daca vrei sa consumi fructe, poți consuma lejer banane numai sa fie coapte pentru a nu te constipa, fiindcă au destule kalorii (100 grame de banane, asta însemnând 1 banana medie are cam 90, 100 kcal)Greutatea ideala se calculează pe baza înălțimii, a vârstei și genului, ești băiat, fata? si ce înălțime, și greutate ai?

| AnonimXnX explică (pentru Claudiu193729):

Baiat 29 55 kg 1.72

| Claudiu193729 a răspuns (pentru AnonimXnX):

Intr-adevar ai prea puține kilograme, ar trebui sa ai undeva intre 68 și 72 de kilograme, mananca alimente bogate in kalorii, vezi că ți-am scris in raspuns ce alimente sunt bogate in kalorii

| Andrei_Gherman_1996 a răspuns:

Vitaminele te îngrășa