Da, de ce nu ar fi bine? Lentilele sunt din ce in ce mai folosite acum si nu ''dauneaza'' in vreun mod.
Nu. Te sfatuiesc sa porti in continuare ochelari. Daca ai indoieli intreaba medicul sau google.
(de preferat medicul)
Lentilele de contact nu sunt niciodata solutia. Pot irita ochiul si astfel se ajunge la o noua categorie de probleme si tulburari de vedere. In cazul in care vrei sa le porti pentru a nu avea,, probleme in grup'' le poti purta in public/la scoala, dar de preferat nu pentru perioade mari de timp. Cel mai bine e sa porti ochelari acasa si eventual la scoala si daca vrei, in alte locatii, lentile de contact. Port ochelari de la 12 ani. Cam asta e ceea ce mi-a spus dna doctor cand am intrebat-o. Vm decis sa port doar ochelari. La scoala, totul s-a schimbat Nu m-am mai batut cu nimeni deoarece a treia zi am vazut pe propria-mi piele cat de fragili sunt. acum nu ma pot despartii de ei nici macar la petreceri sau disco. In orice caz, dioptriile tale sunt cam mari pentru lentile...
Buna.Da e ok.Dar lentile de vedere nu colorate. AI grija la lichidul prin care trebuie le treci inainte sa le pui in ochi.
Nu-ti sugerez pentru ca am citit acum un an si ceva, in 24 august, dupa unul dintre controalele oftalmologice si mi s-a spus ca as putea pune si lentile de contact (dar am ales ochelari) dar cand am ajuns acasa am gasit un articol in care scria ca unei femei din SUA i-a fost extirpat ochiul din cauza lentilei e contact.
Nu e nici o problema sa porti lentile, dar e bine sa vb cu un medic. necesita f multa atentie si o igiena stricta, iar la inceput se poarta o perioada mai scurta de timp, pana se acomodeaza ochii cu ele, dar astea le afli cel mai bine de la medicul oftalmolog.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: