| Anonim29838383 a întrebat:

Salut,am nevoie de ajutor, acum 3 luni sau ceva de genul am avut o operație pentru ca am avut un cyst și își făcuse o gaura pe unde a ieșit infecția, in fine am făcut operația, primele 2, 3 săptămâni au fost ok nici o problema durere sau altceva, am fost la spital sa ma verifice si a fost ok, mi-au dat o crema sa ma dau acolo sa se refacă mai rapid, m-am dat cu crema dar am uitat sa ma dau pentru un timp, dupa o luna am început sa am probleme cu operația ca si cum, dureri, un fel de lichid urat mirositor dar nu e ca puroiu, doar atât, m-am uitat pe google sa văd dacă e infecție si cam seamănă cu o infecție. Nu știu ce sa fac, la doctor nu mai vreau sa merg pentru ca m-am saturat de operații si alte dureri, sincer ma simt super stresat in ultimele săptămâni gândindu-mă la acest lucru pentru ca poate însemna mult, vreau doar sa știu dacă se poate face ceva acasă cu antibiotice sau trebuie neaparat sa ma duc la un doctor sa vada el si sa imi spună dacă am nevoie de operație sau altele

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

S-a reinfectat gaura respectiva si mirosul urat este de la infectie.
mergi de urgenta la spital sau la medicul care te-a operat, fiindca au nevoie sa intre si sa curete din nou rana, de data asta dandu-ti un alt rand de antibiotic, ca sa nu faci septicemie.
De data asta respecta cu strictete ordinele medicului si tratamentul.
Sanatate multa!

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi la doctor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai nevoie de operație ca să curețe bine locul.