| Jessy1627 a întrebat:

Salut, am nevoie de ajutor! Am fost in vacanta in Grecia 10 zile si drumul spre casa a tinut 16 ore fara oprire. apoi a doua zi dupa ce am ajuns acasa am plecat de dimineata in tabara la munte... Trei zile a fost totul ok, iar intr-o seara am jucat jocul meu preferat si am terminat un nivel la care exersez de cateva luni, m-am bucurat foarte tare, topaiam prin camera... Apoi o profa mi-a zis ca e un joc nefolositor... Atunci m-a cuprins o tristete adanca. Nu am putut dormi noaptea aceea, tot timpul ma plimbam prin camera, eram foarte agitata, tremuram uneori, si imi batea inima tare... A doua zi imi venea sa plang fara motiv. De atunci sunt asa. Uneori am momente fericite dar ele nu tin mult. Nush, ma tot gandesc ce sens are viata, de ce traim, ce se va intampla cand voi muri... Parca imi vine să plec să alerg undeva... De ce credeti ca se intamplă toate astea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Tinna666 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa tragi un pui de somn si sa iti revii.toate starile astea sunt din cauza oboselii asa ca fa un dus fierbinte si fuga la somn tongue

| EvaS a răspuns:

Buna! Eu cred ca toate se intampla din cauza stresului,ingrijiorarii,si poate a dezamagirii. Ai tinut la acel ceva,si cineva ti-a luat bucuria...
Poate chiar era un joc prostesc, dar era victoria ta si trebuia sa faci ce simti. Nu lasa lumea sa te judece si sa iti ia bucuria, chiar si pentru cel mai neimportant lucru!
Nu zic ca trebuie sa "tragi cu dintii"pentru orice prostie, nu trebuie sa il convingi pe celalalt ca e cum spui tu, doar ca nu trebuie sa te lasi afectat(a)...