anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de ajutor!
azi am crezut ca morsad
am fost la strand si m-au aruncat 2 tipi in apa si nu am apucat sa matin de nas si mi-a intrat apa in nas cu o presiune foarte mare cand sa ma ridic am auzit un sunet ascutit si cand sa ma ridic ma simteam ca pe alt alume vedeam strandul cu capul in jos sau cel putin intr-o parte nu ma puteam ridica ma intepau foarte rau urechile nu puteam sa strig dupa ajutor simteam ca nu mai am mult si lesin dupa aia a mai sarit unu peste mine nu ma puteam ridica din nou vedeam intr-o parte lumea si nu puteam sa inot pana la urma am tot incercat sa inot pana la marginea bazinului sa merg si simteam o ameteala puternica si ma dureu urechile parca m-a injunghiat cineva in elesad
acum nu aud bine deloc si ma dor foarte rau credeti ca am facut otita?
n-am facut niciodata, si nu stiu ce sa fac pentru ca trebuie sa-mi fac programarea la doctor doar maine pentru ca azi nu mai poate si pana ma trimite la o policlinica simt ca mor crying ma dor ingrozitor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Nu e neaparat sa faci otita e de la presiunea mare, iar daca ti-a intrat si apa in plamani nu o lasa de-oparte aceata problema si nu te gandi ca nu patesti nimic, in urma acestui fapt poti sa te ineci orcand si in orice moment fara ca cineva sa-si dea seama ce ai, adica sa suferi un inec pe uracat. ar trebui sa te consule medici de la ambele specializari.

| anonim_4396 explică (pentru sweetys):

Inec pe uracat cei aia?
dar ma dor urechile inghozitor imi vine sa plang de durere si mi-s si infundate ambele..si da simteam ca era sa ma inec incercam sa strig ajutor dar nimeni nu ma ajuta nu puteam sa stau drept tot intr-o parte eram ma simteam ca pe celalalta lume..nu doresc la nimenice-am simtit astazi sad

| MyKkeyy a răspuns:

Fa-ti un control cea mai buna solutie nu asculta sfaturile banale de pe TPU

| anonim_4396 explică (pentru MyKkeyy):

Astazi nu pot.
abia maine urechile ma dor de nici nu cred ca pot sa dorm imi vine s aplang de durere si nu stiu ce sa faccrying

| ir1buterflay a răspuns:

Gandeste-te la lucruri frumoase si stai catva timp afara.