| Ionusjsj a întrebat:

Salut,am nevoie de ajutor cu o problema, am aproape 18 ani și trec de ceva timp in jur de 2 3 luni printr-o stare de ceata in cap după ce m-am despărțit de fosta mea prietena și mi-a murit cineva drag din familie nivelul de stres a crescut și m-am trezit într-o dimineață cu aceasta ceata nu mă pot concentra, am inceput recent și școala de șoferi sunt bun pe chestionare știu semnele de circulație dar când mă urc la volan uit tot, poate fii ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Renunta la scoala de soferi, relaxeaza-te si preocpua-te sa faci un sport ca sa scapi de stres si la anul, sau peste 2 ani cand esti mai bine, te reapuci de scoala de soferi, ca aia nu este importanta acum si nici vitala.
sanatate multa!

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil este de la stres.

| iloveyoumaria3 a răspuns:

Mergi la psiholog sau încearcă să vizitezi locuri noi, dacă tot e vară, o să te ajute mult. Și încearcă să te bucuri de orice moment, dacă descoperi lucruri noi stresul va mai dispărea, cel puțin în cazul meu dispare. Fă ceea ce îți place și te distrage de la supărare sau stres. S problema cu concentrare se rezolvă în timp, poți lua medicamente prescrise de medic pentru memorie sau cum am mai spus să mergi la psiholog.