| Hicks_Laura_1999 a întrebat:

Salut,am nevoie de ajutor,ma doare tare degetul mijlciu de la mina stinga,noapta nu simt nimic dureri dar dimineata ma scol cu dureri foarte mari si nu pot dizdoi degetul,sau daca il dezdoi am dureri amarnice, ce poate insemna asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

De cat timp se intampla asta? Daca e ceva recent, e posibil sa il fi luxat, sau sa dormi intr-o anumita pozitie in care suprasoliciti degetul (sau il lovesti de ceva, etc.)

| Cocacola121 a răspuns:

Am trecut prin asta când mi-am blocat degetul la ușă. Dacă ai rană la deget trebuie să te duci la un medic și să îl rogi să îți dea degetul cu niște subsanțe dezinfectate. Sau poate ți-ai rupt degetul când ai căzut etc. Cel mai bine consult-o pe mama ta, ea va ști cel mai bine ce trebuie să faci happy