| andrei_7355 a întrebat:

am nevoie de ajutor, nu stiu daca am hernie sau nu big grin deci ma doare sub burta doar cand ma intind! deci e hernie sau nu va rog raspuns obligatoriu sunt ff ingrijorat va rog cat mai repede posibil raspuns si o sa ma duc si la un medic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Hernia este o chestie care proemina din burta, care iese cand tusesti sau faci efort. Tu stii daca ai sa nu asa ceva.

| Deea a răspuns:

Daca te doare sub burta nu inseamna automat ca ai hernie... e bine ca te duci la medic dar ai face bine sa te duci cat mai repede pentru ca nu se stie ce ai.Bafta!

| Mezomorful a răspuns:

Stai calm Andrei, ingrijoreazate de hernie atunci cand sti ca ai facut ceva de gen:ridicare de greutati (tras de fiare in excces)(abdomene incorecte ), sau daca ai cazut intr o pozitie neplacuta altfel nu ar trebui sa ai nimic poate e doar febra muscularatongue