| Razvan123452 a întrebat:

Salut. Am nevoie de ajutor rapid!
Deci am varsta de 18 ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala, dar am intampinat o problema. Deci cand eram mic am reusit sa imi decojesc capul penisului, insa cu timpul aceasta s-a tras la loc, iar recent am reusit cu putine dureri sa-l trag complet din nou si pentru doua zile am avut niste dureri groaznice, insa acum aceasta s-a retras din nou... si din pacate, acum acesta s-a tras complet si de abia se mai vede putin capul. Ce sa fac, sa apelez la un doctor, pentru ca momentan tot simt niste dureri, dar suportabile. ( Aa da, acum chiar daca incerc sa-l decojesc nu pot nici macar putin, s-a format un fel de "inel" foarte puternic). Va rog un raspuns rapid daca se poate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu ar strica sa mergi la medic pentru a afla daca nu cumva ai fimoza.Nu forta nimic acasa de capul tau.

Răspuns utilizator avertizat