| anonima2405 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul unor fete cu ceva 'experienta' laughing :
In 10 Dec. mi-a venit ciclul. In ianuarie mi-a venit pe 7 iar acum mi-a venit chiar ieri [2Feb.]. Ii normal sa nu fie inca regulat? Adica ....La unele colege care sunt la a 4a luna deja le-o venit regulat... confused Dau funda! >:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este normal sa nu fie regulat in primii doi ani si oricum tu nu ai derglari reale. Nu ai calculat atent, primul ciclu a durat 28 de zile, iar al doilea 27 de zile, deci dereglarea este absolut minima, doar o zi. Poti considera ca ai ciclul regulat deocamdata.

3 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Depinde de organism
regula e ca in primii 2 ani sa nu fie regulat, dar se poate regula foarte tarziu, ori dupa nastere.
atata timp cat vine aprx lunar n-ai de ce sa te ingrijorezi.

| anonima2405 explică:

Multumesc mult! kiss

| Madelinee a răspuns:

Este normal. Mie mi-a venit în iunie și am luni în care nici măcar nu îmi vine. Cam după 2 ani se reglează. Stai chill

Sper că te-am ajutat! :*