| samiportinumele a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru:-s
Saptamana asta va trebuii sa fac niste analize(toata familia facestraight face), ai mei au zis ca sunt analize de rutina(gen calcemie, glicemie, etc). Mi-e frica ca am vreo boala, o infectie ceva in corp(luata prin contact sexual) si as vrea sa stiu daca din rezultatele analizelor isi vor da seama daca am ceva in corp. Mi-e tare frica, asa s-ar afla si ca nu mai sunt >virgina:" sau Doamne fereste, s-ar afla de o boala, infectie.Va rog sa-mi spuneti daca ati trecut prin asta, sau in ce consta analizele.Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu o sa descopere nici ca nu esti virgina, nici daca ai boli transmise sexual (doar daca ai hepatita cronica sau SIDA, o sa suspecteze).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posteaza din nou intrebarea scriind mai intai "pentru dl. dr. Bogdan Doroftei"

| xK74l1nx a răspuns:

Pey la analize iese daca suferi de INFECTII dar prin analize nu isi poate da seama daca mai esti sau nu virgina(se poate afla doar daca te duce la un ginecolog.) Dar stay linijtita daca ai folosit ce trebuia nu ai probleme(DUREX) laughing Succes!