De cine sa iti fie rusine? Crezi ca dentistului ii pasa ca nu ai fost tu niciodata la dentist? Ala vede mii de pacienti, isi face treaba si atat.
Mai bine mai tarziu decat niciodata. Nu ai de ce sa te rusinezi, in plus nu te gandi ca mergi o data si problema ta e rezolvata. Nu o sa vina cu o bagheta magica si se rezolva instant. Posibil sa fie nevoie de multe vizite si foarte multi bani pentru asta.
Tu suferi si de anxietate asa eram si eu cu scoala si alte locuri...Dar la dentist m-am dus ca nu am avut incotro.
Apropo de faza cu dinti:eu am dinti buni dar si eu am asazisul "botic", adica dintii din fata imi sunt un pic mai in fata decat trebuie dar in afara de asta nu am o problema.Asta se poate rezolva cu un aparat dentar daca o sa vrei sau tocuri peste ei daca sunt mai grav.Pe mine una nu ma deranjaza pentru ca sunt ok.
De dentist nu are de ce sa iti fie rusine pentru ca ei au vazut si mai si decat ce ai tu (si in fond cand te intalnesti tu cu el, cu cine vorbeste despre ce ai tu in gura, iti botezi copii cu el?) la el banul sa ii iasa si tu sa fi frumos.
Iti e rusine sa mergi Sa te îngrijești? N am mai auzit. Am 22 de ani,esti inca tanar. Nu de timp e problema, poate fi de bani, nu ar trebui să te rețină rusinea. Altii pur si simplu nu si permit sa meargă. Tu ai o personalitate evitanta, eu asa cred. Si asta se poate rezolva, dacă nu amani. Mergi la dentist cand ti ai programat si te convingi după ca n a fost mare lucru.
Fara rusine, cate au vazut dentistii nu iti poti imagina vin oameni complet stirbi si nu de 80 ani ci chiar de 30-35.
Nu te ia dentistul la intrebari de ce nu ai venit, stai fara grija, el va incerca sa iti salveze dantura si atat.
Succes!
Stai sa vezi cum eram eu pe la 25 de ani...Nu din rusine, ca tupeu aveam cu galeata, ci din comoditate. Ziceam tot timpul "Lasa ca ma duc saptamana viitoare"...
Si aratam ca fiul lui Escobar:caninii mi se suprapuneau peste ceilalti dinti, vreo 3 masele nu mai stia nimeni de ele, ca sa nu mai spun ca aveam si pete de la cafea pe dintii din fata...
Si m-am dus la stomatolog...Priveam ingrozit cum ieseau copii cu falcile umflate, babe cu dintii-n mana...Aoleuuu, dadeam sa plec si eu acum
A durat cateva luni pana sa am o dantura perfecta..Si n-a fost chiar asa de rau.Dentistul vede chestii mult mai grave, te asigur.
Nu sta nimeni sa iti ceara socoteala ca de ce n-ai venit mai devreme.
Carmen133 întreabă: