anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de o parere de la un cunoscator sau poate o persoana care a mai patit!
Mi-au aparut la baza penisului mici pete roșii, care cateodata albesc, adica parca se exfoliaza.
Nu ma dor, Nu ustura, Nu ma mananca Nu nimic, doar sunt acolo si parca imi stau pe creier. As asocia asta cu spalatul excesiv, Dar chiar nu stiu.
Cunoaste cineva o crema cu care m-as putea da, fără control medical etc? Sau macar de la ce sunt? Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic, poate ai candidoza, poti lua un test candida de la farmacie (30 lei)

| Lucian2473 a răspuns:

Nu faci nimic. Pastrezi zona curata si acele „bubite" trec de la sine.

| Lucian2473 a răspuns:

Se schimba pielea. Pe tot corpul se schimba numai ca nu observam.

| REMiXDJ a răspuns:

Te poti da cu LiZOFLAM (este o crema negriciosa(este pe baza de miere de albine si are un miros ca de miere-fagur) in cutii de plastic) asta o data pe zi inainte de culcare timp de 2 saptamani. Apoi, dupa 2 saptamani o saptamana te dai cu aceasta crema-unguent: AUR DERM ARNICA (crema pentru masaj cu arnica - este tot in cutie de plastic - are o culoare galbuie inchisa ca o vaselina si miroase a arnica) te dai seara inainte de culcare.Cu aceste creme nu se da mult pe penis sau pe testicole, se da putin se maseaza putin testicolele pana intra in piele crema, idem se freaca cam 5 minute penisul pana se mareste ca sa intre crema in piele si sa isi faca efectul.Aceste creme sunt fara reteta la farmacii sau la magazine care vand plante medicinale, etc.Aceste creme uneori pot fi gasite si in tuburi din plastic sau aluminiu la vanzare = este acelasi produs.Aceste 2 creme au efecte multiple: mentine pielea-carnea moale si o aduce la o culoare uniforma fara pete, intareste vasele de sange locale si muschii, in timp, dupa 1 - 2 ani penisul se va dezvolta in marime(in lungime cu 3 cm si in diametru cu aproape 1 cm) si va mari cu aproape 5 mm capul penisului.Aceste creme sunt si in compozitia acelor creme care se vand pe internet pentru potenta sexuala. Dupa o saptamana de crema cu arnica, o saptamana se face pauza ca pielea sa poata respira si sa simta nevoia iar de crema.Cu aceste creme este recomandat a se da seara inainte de culcare si inainte de un dus fierbinte.Important este masarea penisului prin frecare cu mana inainte-inapoi pana capul iese afara tot si a testicolelor cu aceste creme ca sa asi faca efectul dorit.Aceste creme nu au contraindicatii.Se pastreaza la temperatura camerei cu capacul la cutie bine inchis.Seara te dai cu crema iar dimineata te stergi pe penis si pe testicole cu servetele umede cu acool - se gasesc la cosmetice - unele sunt parfumate, important este sa fie cu alcool.Sunt plicuri cu servetele mici si mari.