| IntrebSiEu99 a întrebat:

Salut, am nevoie de putin ajutor si cer asta doar celor care s-au aflat in aceeasi ipostaza (fara suparare celorlalti).
Pe scurt : am 24 de ani, necircumcis, marime pemis ~17.5 cm, durata act sexual, in medie, pana la finalizare (de partea mea) 3/4 min (situational aici).
Sunt dispus sa fac operatia de circumcizie, citind am vazut ca poate influenta si ajuta timpul de performanta pana la finalizare, nu am probleme cu igiena, preputul nu este foarte stramt.
Daca a fost cineva, la o varsta asa, mai inaintata ce a facut operatia, care a fost experienta urmatoare?
Afecteaza operatia respectiva in vreun fel marimea sau performanta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Performanta tine mai mult de experienta si psihic. Daca tu ca persoana te exciti repede si intens, e si normal sa termini la fel de repede. Circumcizia se face atunci cand preputul ramane blocat pe cap chiar si in erectie. Atunci e singurul motiv intemeiat pentru care ar fi nevoie sa apelezi la aceasta interventie.

Daca vrei sa te bucuri de partide mai lungi, axeaza-te mai mult pe preludiu, si cauta sa alternezi in pozitii atunci cand simti ca te termini.

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asta vrei sa stii sau doar te lauzi pe aici?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Altul care o are peste media populației globului.

Ba cum dracu au măsurat aia care au făcut statistica aia in care in Europa media e la 14-15, cm și în România la 13?
Cum i au ratat pe toți ăștia de pe TPU cu 17-18-20cm?

| sweetys a răspuns (pentru suntserios):

Astia sunt descendentii nestiuti ai lui Terente. Probabil masoare de la gaura? pana in vf

| Hyperion7 a răspuns:

Fara suparare,dar tu ești dovada vie că mai mare,nu e tot timpul și mai bunbig grin
Glumesc,performanta sexuala nu are de-a face cu mărimea penisului,de fapt,poate fi ușor inconfortabil,mai ales daca vaginul iubitei tale e, anatomic vorbind, mediu.
In orice caz,nu operația nu influențează nimic,nici mărimea,nici durata actului sexual.
Eu m-aș uita la cum mă simt,la ce mănânc și la cat dorm, ba, mai mult, daca fumez sau beau alcool.
In rest, circumcizia nu poate trata cauza interna a problemei tale, a ejaculării precoce.
Toate bune!

| relian a răspuns:

Nu afecteaza nici marimea si nici performantele. Scula se mosteneste, marimea ei este scrisa genetic, in timpul vietii nu o poti tu mari absolut deloc.
Daca sar mari, nu ai mai auzi de barbati care se plinga de scule mici, sau de femei care spun ca au barbati cu scula mica.
Ai vedea toti barbatii cu pulane de cal laughing iesindule din pantaloni pe mai stiu eu unde la la picoare jos laughing

Termini rapid, pentru ca nu ai experienta, poate nu faci sex regulat, sau poate pentru ca suferi de eja-culare precoce.

Ca idee, poti folosi ceva spray sau creme, dar spary este mai bun si garantat te va ajuta.
Nu se intampla absolut nimic rau, f multi barbati folosesc astfel de spray, care este 100 la mie sigur, nu te afecteaza absolut sub nici o forma.
Sa te linistesc, este vorba despre acelasi spary ce se foloseste la fotbal, sau in sport atunci cand apar accidentari, mai ales la fotbal sigur ai vazut.
De marit nu ai ce, ce ai acum cu aia vei ramane, asta garantat. Legat de performate, la lungimea ce spui ca ai, esti ok, dar f mult conteaza grosimea.
Poti sa ai scula si de 30 cm daca e subtire nu prea este buna.Pt femei grosimea este cea mai importanta, desi nici o femeie no sa iti zica asa ceva, cel putin tie.
Multe femei nici ele nu stiu exact ce lipseste, atunci cand fac sex si parca ceva nu prea este asa cum trebuie laughing

| IntrebSiEu99 explică:

Vreau sa multumesc celor care au inteles cu adevarat ce vreau sa spun, din cate am citit prin acest mod urma ca zona in care excitatia este mai "abundenta" sa fie mai de-sensibilizat iar in legatura cu afectarea marimii ( nu am venit sa ma laud, nu vad motiv de fala, u alegi cum te nasti ) ma refer pe plan invers, nu avem ( eu si sotia ) probleme "in pat" insa ma gandeam ca asta, poate ar spori mai mult placerea pe partea ei, de aia, intrebasem si adteptam raspuns mai mult pe partea celor ce au facut lucrul acesta.

| IntrebSiEu99 explică (pentru sweetys):

Cam asa ceva, in functie de excitatie dar da

| IntrebSiEu99 explică (pentru relian):

Nu avem probleme pe partea sexuala pe cat vreau sa ii ofer din cr in ce mai mult, preludiu evident este, prestaia in functie. evident de diferiti factori, prima oara cel putin eu unul termin in cateva minute insa dupa nu intampin "problema" asa repede, foarte rar, insa, inca odata, am citit si ascultat faptul ca fiind circumcis ofera o placere mai mare, acum eram interesat mai mult de cineva ce a facut pasul asta. Multumesc mult pentru sfaturi

| IntrebSiEu99 explică (pentru darrio2007):

Nu vad motiv de lauda, ma intereseaza experienta persoanelor care au fscut pasul asta, in special placerea oferita partenerului dupa vs inainte...

| darrio2007 a răspuns (pentru IntrebSiEu99):

Cine crezi ca o are de 17, 5 ca tine?

Esti cam frustrat nu?

| darrio2007 a răspuns (pentru IntrebSiEu99):

Chiar deloc. Mai mare nu inseamnă mai bun. Depinde si de unde ti-ai masurat-o.
Că unii mai adaugă 2-3 cm in plus, pentru mândria lor personală.

Bine, are 11 dar sunt putin dislexic si m-am incurcat