Buna.Ar fi intelept sa mergi la medic daca problema persista deoarece cauzele pot fi multe.
Inteleg ca ar putea sa fie multe cauze dar nu inteleg de ce se intampla doar inainte sa ma culc si in restul zilei nu am absolut nimic
Daca intrebi pe net nu vei intelege mai bine ci doar te vei panica inutil.Pe google scrie ca poate fi o infectie, pot fi pietre la rinichi sau chiar si cancer.Mai poti sa dormi acum?
Am vazut si eu ce scrie pe google si am spus totusi sa intreb aici pentru ca poate mai este/a fost cineva in situatia mea si aflu care este problema exacta
Nu prea poti afla problema exacta intreband asa random deoarece fiecare organism e relativ diferit, la fel si problemele de sanatate/modul cum se manifesta.
Cam ai dreptate aici dar am spus totusi sa imi incerc norocul
Care este cauza? Ai infectie urinara, aia este cauza, sau poate ai pietre la vezica urinara si ies, caz in care de doare, te ustura.
Nu sta asa, mergi la doctor, iti face ia urina, vede imediat daca ai infectie, daca nu ai atunci trebuie sa vada si altundeva.Dar mai mult ca sigur ai ceva infectie.
E bine sa mergi la doctor, ala iti si prescrie ceva antibiotic, nu lua tu asa orice antibiotic dupa ureche.
Trebuie in primul rind sa fii sigur care este cauza, asta o sa afli la doctor.
Nu mai intreba de ce te ustura doara nu stiu cand mergi tu la culcare si de ce nu in restul zilei, este si explicatie, dar e mai bun sa mergi la urolog, eu asa cred, ai infectie urinara.
Revina dupa si ne spui care a fost cauza, asta daca mai esti curios, asa va ramane scris aici, poate unu ca tine va citi si va sti si el despre ce este vorba, macar asa ca idee vorba ta.