| Faranume1910 a întrebat:

Am nevoie repede de sfaturi!
Mă doare măseaua și nu știu ce să fac am luat și pastile și tot degeaba, nu pot să dorm noaptea.
Nu pot să merg la dentist pentru ca e închis până luni.
Ce pot să fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Există spitale care au în prezent servicii medicale stomatologice de urgență. Mergeți la urgență și întrebați.

| sierra1 a răspuns:

Ia (bea) o fiolă de algocalmin, in 10 min ești ca nou (asta pentru vreo 4-5 ore)

| anonimg a răspuns:

Mergi la farmacie și ți se va da ce au ei mai bun. Există și farmacii non-stop.

| Bizon95 a răspuns:

Ketonal duo, aulin, algocalmin (dar acum e pe reteta), etc.
daca nu trece cu nimic atunci mergi la urgente, nu stii urgente cu stomatologie, da telefon la 112 si spune asa: "am nevoie de un sfat medical"

| Demidol a răspuns:

Degeaba iei tot felul de pastile. Daca ai infectie, nimic nu ajuta.
Exista serviciu de urgenta si pentru stomatologie. Mergi azi.

| alexandraad a răspuns:

Cea mai buna metoda e sa te duci la farmacie sa iei ceva, eu incercam cu toate chestiile si fara rezultat. Ai putea sa scoti maseaua daca iti mai creeaza probleme pe viitor

| Anonim14Black a răspuns:

Incearca :
1. Sa mananci chestii moi
2. Sa stai pe partea cu maseaua pe, perna
Fiindca eu cred ca te poate durea de la o carie, sau daca maseaua nu ti-s-a schimbat se poate acum, sau chiar ti-s-a spart maseaua in gingie, sper ca te va ajuta...