| Neindemanatul a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutor, de 2 zile ma tot doare in gat la propriu, nici nu pot sa inghit, ma ustura si saliva se aduna de 3x mai mult decat normal. Ce sa fac? Nu am febra sau alte simptome. Fara luat la misto, pls chiar e ceva urgent.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te iau la misto daca iti spun sa mergi la un control medical ORL? Eu nu cred. Ce zici?

| Neindemanatul explică (pentru darrio2007):

Ziceam fara sa faceti glume pe seama asta!
citesti inainte sa scrii?

| darrio2007 a răspuns (pentru Neindemanatul):

Adica tu crezi ca chiar am facut misto daca ti-am raspuns sa te duci la un control ORL? Cred ca ai ceva probleme. As face misto daca te-as trimite la un psiholog.

| WaterDrop a răspuns:

Poti avea amigdalele umflate, sau o multime de alte cauze.Mergi la un consult ORL.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

ORL cel mai bine, noi nu îţi putem spune exact ce ai. dar poate doctorul va şti ce ai

| Neindemanatul explică:

Pai am fost la medicul de familie, mi a zis ca am amigdalita, totusi parca e mai rau ca datile trecute...

| WaterDrop a răspuns (pentru Neindemanatul):

Pai ia tratamentul si ai rabdare.

| BJK1903 a răspuns (pentru Neindemanatul):

Eu zic sa te duci la spital, medicul de familie e redus mintal. M-am dus si eu o data cand aveam hepatita A si mi-a zis ca am rosu in gat si mi-a dat tratament de raceala. laughing Du-te la spital ca poate sa fie ceva grav.

| Neindemanatul explică:

Cred ca tu ai probleme. Eu am zis sa nu râdeți de mine prin "luat la mișto" dar crezi ce vrei

| emilyshaki a răspuns:

Eu zic sa mergi la un doctor si probabil iti va da ceva, altceva nu ai ce sa faci!

| Nina81 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la medic.