| diana40004 a întrebat:

am nevoie urgenta de ajutor! de acum 2 ani, mai tarziu dupa ce mi-a venit ciclul am avut cateodata niste secretii abundente de ceva lichid alb transparent si avea un miros cam ciudat si ramanea pe chilot si trebuia sa-i schimb des ( am mai citit asta pe site-uri, dar acele fete au spus ca era si galbui, dar al meu e alb alb si transparent). Acum am 13 ani si la 11 mi-a venit ciclul, cam in fiecare an aveam momente cand aveam secretii din astea si acum cateva ziele mama a observat ce aveam pe chiloti si a inceput sa ma interogheze si vrea neaparat sa ma duca azi la ginecolog! am crezut ca mor cand am auzit.ma simt inlemnita de rusine si frica. ajutati-ma va rog frumos! mi-e foarte frica si rusine.eu de aia nu i-am spus mamei mai devreme pentru. ca am crezut ca e ceva normal! tin sa mentionez ca inca mai sunt si virgina (daca ajuta).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| natashacrown a răspuns:

Nu e ceva grav! e normal, prin lichidul acela vaginul tii se curata daca devine galbui si un miros urat atunci inseamna ca vaginul este infectat atata timp cat lichidul este alb transparent si nu are miros este normal! si eu si multe alte fete au asa ceva! happy si daca ar fi ca mama ta sa nu te creada te duci la medic priam oara iti explica ea/el iar dupaaceea la ginecolog (dar nu cred ca este cazul)... nu trebuie sa iti fie rusine eceva firesc iti dai seama ca omul nu te'a vazut doar pe tine a vazut si batrane si de toate felurile. si o data si odata daca tii la sanatate tot v'a trebuii sa te duci happy deci mai bine incepi de acum si mai icolo te vei obisnuii.

2 răspunsuri:
| natashacrown a răspuns:

Nu esti prea mica sa te epilezi in zona aia. NU ESTI PREA MICA happy e chiar normals a te epilezi la 13 ani .acolo.si plus sa fii prea mcia sa te epilezi ar fi la 11 ani sau ceva de genu ^^

| diana40004 explică:

Si inca o intrebare.ar trebui sa ma epilez si acolo? am ff mult par pubian si cred ca is prea mica sa ma epilez acolo.inca un sfat va rog.