Bună! Îți recomand să faci un control oftalmologic (chiar dacă vezi perfect). Dormi suficient? E posibil să fie și din cauza unei probleme la coloană. Apă bei cel puțin 1, 5l-2l pe zi? Lumina te deranjează? Durerea dispare dacă iei analgezice?
Eu mă confrunt cu dureri de cap puternice cam o dată sau de două ori pe săptămână dar mi-au spus medicii că sunt niște migrene care nu dispar. Totuși, am învățat să le ameliorez bând apă (cam 3l pe zi) iar atunci când simt că nu le mai pot controla îmi bag mâinile în apă extrem de rece (uneori cu cuburi de gheață) și trece. De asemenea, încearcă să dormi fără pernă.
Încearcă să analizezi posibilele cauze.
Sănătate!
Poți avea o fotosensibilitate ridicată și uneori, proasta hidratare, duce la dureri de cap...
Mergi si la alti medici. Poate sa nu fie de la cap. In mod normal medicul de familie trebuia sa-ti prezinte variante.
Posibil sa ai hipertensiune arteriala. Pentru asta ai nevoie de sare mai putina, apa mai multa, si ceai de paducel. Dar pentru un diagnostic corect mergi la medicul de familie.
Mergi la alt doctor. Daca unul nu iti gaseste nimic, asta nu inseamna ca nu ai nimic, mai ales ca ai astfel de simptome. Cauzele pot fi multe, insa poate fi vorba de hipertensiune arteriala, asa cum s-a zis mai sus, mai ales ca durerile tale par a fi cauzate de tensiune.
Pfff...unde ai făcut tomograf-ul... știu ca e foarte scump dar ai încercat și la privat?
De exemplu știu din surse sigure la cel de la spitalul județean Timiș nu e chiar precis (am auzit o conversatie privata a unui neurolog ce o avea în spital cu un pacient, deci nu e bârfă sau zvon). Dar nimeni nu zice/știe lucrul asta.
Ideea e ca nu te lasa, cercetează, cere mai multe păreri și nu ai încredere doar într-un medic (poate sunt buni dar majoritatea sunt foarte superficiali).
Iar dacă fizic ești sănătos, încearcă și psihic (stresul poate provoca multe daune).
Multa sănătate.